referenties

Alles lach heeft inmiddels al met vele mensen mogen lachen

9.1 / 10 beoording (Feedback Company)

Jongeren, ouderen, vrienden, vrijgezellen, collega’s, geestelijk beperkten, werkende, net ontwakende, vrolijke, minder blije, enthousiaste, sceptische, verbaasde mensen.
Workshops lachen, workshops teambuilding, vergaderbreaks, lachen ter kennismaking, lachen als onderbreking van een pittige beleidsdag, lachen als opwarming, lachen voor het bevorderen van de samensmelting, de redenen zijn altijd zeer uitlopend. 

Hieronder een selectie uit de bedrijven & referenties.

Ik heb het erg leuk gevonden en het paste wat mij betreft perfect in het programma! Knap hoe jij zelfs de meest sceptische(n) van de groep meekreeg en echt petje af voor hoe jij voor zo’n groep durft te gaan staan. Ik denk met een (glim)lach terug aan de mooie ochtend sessie! Succes en tot ziens.

– Ewout, Hewlett Packard

Iedereen vond de workshop zeker energie geven. Nu afwachten wie het vast houdt in zijn of haar team. Op jou weinig commentaar, je deed het super!

– Nicole, Rabobank

Het was even wennen …in het begin, maar het enthousiasme van Sanne haalde ieder over de streep: lachen maar, echt heel ontspannen!

– Anneth, Gemeente Rotterdam

“Lachen! Erg leuk, een fijne onderbreking van een dag vol theorie en serieuze zaken.

– Kimberly, Arts & Zorg/GZA (350 deelnemers)

Met mijn collega’s gestart met een lachworkshop. We hebben ervan genoten en veel plezier gehad. Mooi om te zien hoe mensen uit hun comfortzone zijn gestapt. De volgende dag meteen al een paar lach oefeningen gedaan met collega’s op kantoor. Absoluut een aanrader voor de start van de dag.

– Lise, Technische Unie

Geweldig, zo knap, zoveel positiviteit, zo leuk om met je collega’s te doen.

– Anke, Huisartsenpraktijk Hussain