Aanbod

Lachen is voor iedereen en moet dat ook vooral blijven. Een workshop lachen is voor elke gelegenheid en is voor vrijwel iedereen geschikt.

Workshop Lachen

Lachen zonder reden. Speelse oefeningen. Ademhalingsoefeningen. Elkaar aansteken. Het besmettelijke van de lach weer bewezen zien. Kramp in de kaken en pijn in de buik. Ontspannen én energieker. Een workshop lachen in een notendop…

Een lachworkshop is vooral erg leuk, maar ook nog eens heel leerzaam. Sanne geeft als lachspecialist gedurende de workshop lachen veel informatie over de positieve effecten van lachen. Er wordt samen gelachen en met elkaar zorgen we ervoor dat deze positieve lachworkshop nog lang blijft hangen in de gedachten van de deelnemers!

Workshop Positieve blik

Hoe kan je meer geluk ervaren? Je hoeft niet altijd gelukkig te zijn, maar het is wel handig om te weten aan welke knoppen je kan draaien om je gelukkiger te voelen. Dat is precies wat we gaan doen in deze workshop. We gaan bepalen waar je focus naartoe moet en ontdekken wat jouw sterke punten zijn. We zullen ons richten op het positieve en proberen dat te vergroten!

Door de vijf pijlers van geluk op een rijtje te zetten, krijg je een duidelijk beeld van waar er verbeteringen mogelijk zijn in zowel je leven als je werk. Welke aspecten verdienen meer aandacht om zo meer geluk te ervaren? Wat vinden je collega’s jouw sterke punten? Benut je deze eigenschappen voldoende? Wist je eigenlijk wel dat deze kwaliteiten aan jou werden toegeschreven?