workshop lachen

Lachen is voor iedereen en moet dat ook vooral blijven. Een workshop lachen is voor elke gelegenheid en is voor vrijwel iedereen geschikt. 

Duidelijke uitleg en een rustige opbouw zorgen voor een fijne sfeer, waardoor het voor vrijwel iedereen bijzonder makkelijk blijkt om zomaar te lachen! Lekker ontspannen en een bijzondere ervaring, dát is een workshop lachen.

Programma

Een workshop lachen kan het beste ’s ochtends gehouden worden, aangezien men dan de gehele dag profijt heeft van het resultaat. Wanneer dat niet goed uitkomt, kan het ’s middags en ’s avonds natuurlijk ook! Uiteraard kan een programma in overleg worden samengesteld. Normaal gesproken wordt in een tijdsbestek van een uur het principe van lachen zonder reden uitgelegd, worden er verschillende lach- en groepsoefeningen gedaan, komen er verschillende lachfeiten voorbij, is er een sessie “vrij lachen”, en is er tijd voor relaxen en vragen.

Ruimte

Lachen kan natuurlijk daar waar jullie willen, maar wanneer je suggesties wenst, laat het weten! Aangezien het bij lachen erg om de dynamiek van de groep gaat is het belangrijk een fijne en geschikte ruimte te hebben om de sessie in te verzorgen. Wanneer de ruimte alleen de mogelijkheid biedt om mensen op hun stoel te laten zitten, kan dit, maar voorkeur gaat uit naar een ruimte waar men vrij kan bewegen. Het meest prettig is een ruimte met stoelen welke te verplaatsen zijn. Tevens kun je je voorstellen dat een groep van blij lachende mensen flink wat geluid kan produceren! Het is dus gewenst te bedenken wie de buren zijn….

Ik heb het erg leuk gevonden en het paste wat mij betreft perfect in het programma! Knap hoe jij zelfs de meest sceptische(n) van de groep meekreeg en echt petje af voor hoe jij voor zo’n groep durft te gaan staan. Ik denk met een (glim)lach terug aan de mooie ochtend sessie! Succes en tot ziens.

– Ewout, Hewlett Packard

LACHWORKSHOPS ZAKELIJK​

Onze workshops zijn geschikt voor elke gelegenheid: Teamuitje, training, bijeenkomst, presentatie, vergaderbreak, overal kan gelachen worden of een positieve blik worden opgezet. En lachen kun je nooit teveel!

De workshops zorgen voor meer energie en positiviteit. Je leert elkaar en jezelf op een andere manier kennen. De workshops zijn luchtig en vermakelijk, maar ook zéker inhoudelijk. Op die manier dragen ze bij aan een verbeterde werkomgeving, vermindering van stress, terugdringen van ziekteverzuim, prettigere samenwerking, meer onderling begrip, hogere motivatie, betere communicatie en creativiteit.

Het thema kan aangepast worden aan het doel van de bijeenkomst, hoewel de basis uiteraard lachen en positiviteit blijft!

 

LACHWORKSHOPS PARTICULIEREN

Het is natuurlijk altijd een goed idee om te lachen met vrienden en vriendinnen. Een vrijgezellendag starten met een lach: een mooie ijsbreker. Zetten we samen de vrijgezel in het zonnetje! Of als een leuke aanvulling op een familiebijeenkomst. Op een vrolijke wijze je verjaardag vieren. Met een kleine groep kan een huiskamer al geschikt zijn voor een goede lachsessie. En buiten lachen is helemaal verfrissend! Welke oom of vriendin hoor jij nu al hard lachen in je hoofd?

Ook organiseren we een aantal keer per jaar een openbare workshop, je bent van harte welkom om aan te schuiven.

openbare lachworkshops

We organiseren een aantal keer per jaar een openbare workshop, je bent van harte welkom om aan te schuiven. 
En uiteraard zijn de workshops ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, familiedagen of welke gelegenheid dan ook.