Over ons

Lachen is voor iedereen en moet dat ook vooral blijven. Een workshop lachen is voor elke gelegenheid en is voor vrijwel iedereen geschikt. 

Sanne van Zoest

Alles Lach is opgericht door Sanne. Sanne werkt graag met mensen. Lacht veel én graag. Wat mooier dan van een combi van die twee je beroep te maken? Lachen met mensen! Ze wil je enthousiasmeren en laten lachen. Je iets leren en misschien zelfs wel iets meegeven voor de toekomst…

Een Trainers opleiding bij ICM Opleiding & Trainingen, een opleiding Positieve Psychologie én een intensieve cursus bij Dr. Madan Kataria, de oprichter en bedenker van het concept “lachen zonder reden”, in India hebben gezorgd voor theoretische kennis, certificaten en diploma’s.

Ervaringsdeskundigheid en enorme zucht naar alles wat samenhangt met positivisme, optimisme & lachen zorgen voor extra kennis.

Haar enthousiasme en vrolijkheid zijn aanstekelijk. Dit maakt haar een gedroomde lachcoach en een perfecte positiviteitstrainer.

Keshia Kluijfhout

Keshia is één en al enthousiasme! Na het volgen van een workshop van Sanne met haar collega’s wist ze het gelijk: IK WIL DIT OOK!! En zo geschiedde. In een korte tijd heeft ze zichzelf voor de leeuwen geworpen en heeft ze al veel mensen laten lachen!

Zelfs Coen & Sander van de wel bekende en zeer toepasselijk Coen & Sander show! Zelf noemt ze het optreden ietwat hysterisch, maar je zou ook prima enorm enthousiast kunnen zeggen…

Niemand in haar omgeving was verrast toen ze uit de kast kwam als Lachspecialist. Ze staat erom bekend elk feestje op te leuken met goede verhalen én bulderende lach! Verder staat ze al enorm lang op het podium van het amateur toneel, dus het vermaken van groepen is haar niet vreemd. Ook is ze werkzaam als medisch maatschappelijk werker.
Dus: een enthousiaste lachspecialist die als een vis in het water is wanneer de ogen op haar gericht zijn, maar ook zeker oog heeft voor de groep. Dat is Keshia! En ze is gewoon te boeken bij Alles Lach!