workshop lachen Familiedag of vriendendag

Samen lachen doen jullie hopelijk al heel vaak, maar een workshop lachen, dat is weer een hele nieuwe ervaring!

Om nooit te vergeten! 

lachworkshop familiedag

Of je nou een leuke familie hebt of niet, een workshop lachen is altijd welkom! Om de familiedag bijzonder positief te beginnen, om iedereen er weer aan te helpen herinneren hoe hard tante Els ook alweer lacht, om wakker te worden of welke andere reden dan ook!

Lachen is leuk! Een workshop lachen is een beleving. Niet om naar te kijken maar om te ervaren. Met elkaar lachen om helemaal niets. Veel positieve energie en iets om het op verjaardagen nog veel over te hebben óf om nog eens te herhalen!

Kortom: veel lachen en plezier!

De prijs voor deze onvergetelijke ervaring is € 15,- per persoon, minimaal 10 personen.
We rekenen een reistijdvergoeding van € 25,- per half uur, vanaf Rotterdam Noord.

LACHWORKSHOP met vrienden

Het is natuurlijk altijd een goed idee om te lachen met vrienden en vriendinnen. Op een vrolijke wijze je verjaardag vieren bijvoorbeeld!

Of als een leuke aanvulling op het jaarlijkse vriendinnenweekend. Met je maten de dag lachend beginnen! 

Met een kleine groep kan een huiskamer al geschikt zijn voor een goede lachsessie. 

openbare lachworkshops

Wanneer je graag een keer mee wilt doen met een workshop, maar nog even geen gelegenheid hebt om een hele groep te mobiliseren, kun je aanschuiven bij één van de openbare workshops. 

Even lekker een uurtje lachen. Vermakelijk én informatief! Kom bij de lachworkshop ervaren dat je prima kunt lachen zonder een specifieke reden! Neem je moeder mee, je vriendinnen of buurman. 

Gedurende een uur leer je meer over lachen en ervaar je hoe lekker het is, dit bewust te doen!

We organiseren een aantal keer per jaar een openbare workshop, je bent van harte welkom om aan te schuiven. 

Wij hebben met een groep van 6 vriendinnen van middelbare leeftijd (zullen we maar zeggen 🙂 de lachworkshop van Sanne gevolgd. 

In onze hele lange gezamenlijke geschiedenis hebben we ongelooflijk veel samen gelachen….daar is niet veel voor nodig weten we. Maar het bewust opwekken, dat moesten we nog maar eens zien. 

Sanne is daar wat ons betreft enorm goed in geslaagd; alleen al door haar eigen positieve, betrokken en gezellige houding. En ja, we hebben enorm gelachen en als kers op de taart hebben we ook nog eens een hoop geleerd over wat lachen met je doet en waarom het zo goed voor de mens is. 

Een aanrader voor iedereen, ook als je in je dagelijks leven (zoals wij) al best een hoop lacht.

– Corien

Programma

Een workshop lachen kan het beste ’s ochtends gehouden worden, aangezien men dan de gehele dag profijt heeft van het resultaat. Wanneer dat niet goed uitkomt, kan het ’s middags en ’s avonds natuurlijk ook!  

Normaal gesproken wordt het principe van lachen zonder reden uitgelegd. Er worden verschillende lachoefeningen gedaan, individueel en als groep. Van rustig naar hysterisch. Er zijn veel leuke wetenswaardigheden over lachen te vertellen en dat doen we dan ook graag.
Maar we gaan vooral heel veel samen lachen. Hoe klinkt jouw lach? Hoe hard kunnen jullie samen lachen, een nieuw dagritueel, op eindeloos veel manieren gaan we de lach heel bewust opzoeken.

Eigenlijk laat deze workshop zich moeilijk uitleggen en moet dit concept vooral beleefd worden!

Ruimte

Lachen kan natuurlijk daar waar jullie willen, maar wanneer je suggesties wenst, laat het weten! 

Aangezien het bij lachen erg om de dynamiek van de groep gaat is het belangrijk een fijne en geschikte ruimte te hebben.

Een ruime halve cirkel van stoelen is het meest ideaal, zodat iedereen elkaar kan aankijken. Tevens kun je je voorstellen dat een groep van blij lachende mensen flink wat geluid kan produceren! Het is dus gewenst te bedenken wie de buren zijn….

 

PRIJS

De prijs voor deze onvergetelijke ervaring is € 15,- per persoon, minimaal 10 personen.

We rekenen een reistijdvergoeding van € 25,- per half uur, vanaf Rotterdam Noord.